Dokter Mat de Poppendokter

Dokter Mat de Poppendokter boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Mobiele Acts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dokter Mat de Poppendokter.

  • 2 x 60 minuten : € 575,00
  • 4 x 60 minuten : € 745,00
  • Reiskosten: € 0,50 per km. vanaf Uden (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Dokter Mat brengt mee: Klein EHBO standje - Grote verbandtrommel vol met pleisters, verband en medicijnen & 15 wachtkamerstoeltjes.

Als je met een kanarie of met een parkiet naar de fysiotherapeut kunt, moeten kinderen met hun poppen en knuffels ook naar een poppendokter kunnen.
Daarom hebben wij een leuk rode kruis standje waar kinderen ontvangen kunnen worden en waar ze met de problemen van hun lievelingsknuffels terecht kunnen. Onze vriendelijke Dokter M gaat ze niet repareren, maar wel onderzoeken en behandelen.

Met zijn grote verbandtrommel vol met pleisters, verband en medicijnen heeft hij al héél wat poppen beter gemaakt. Met zijn dokterspraatje, zijn recepten en zijn advies is menig verdrietig kind gelukkig geworden. Ook schrijft dokter M regelmatig een recept uit of krijgen de kinderen een paar pleisters of een rolletje verband mee naar huis. Een pilletje, in de vorm van een klein pepermuntje, heeft een heilzame werking en niet alleen op de knuffels.

Specificaties van Dokter Mat de Poppendokter

  • Reiskosten: € 0,50 per km. vanaf Uden (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Dokter Mat de Poppendokter?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dokter Mat de Poppendokter kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact