Diverse Draaiorgels

Diverse Draaiorgels boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Mobiele Acts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Diverse Draaiorgels.

  • 1 x 60 minuten : € 0,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574
Hiddo is een wereldwijd bekend arrangeur van draaiorgelmuziek. Ook treedt hij op als draaiorgelspeler en accordeonist, op de meest uiteenlopende evenementen wereldwijd.
 
Zijn orgels zijn bekend van Radio en Televisie en zijn muziekarrangementen worden regelmatig gebruikt door verschillende media.

De draaiorgels van Hiddo onderscheiden zich van andere aanbieders door hun repertoire en uitstraling

Hiddo treedt altijd op in een mooi kostuum en draait zijn kleine orgels nog met de hand. Nostalgie en ambachtswerk, zoals dat al gebeurt sinds 1900. Hij schrijft zelf zijn arrangementen en zet hiermee een trend.
 
Zijn arrangementen zijn wereldwijd bekend en spelen van Korea tot Amerika!
 
Waar veel opdrachten met het draaiorgel worden afgezegd in deze tijd, komen de aanvragen voor het spelen bij verzorgingshuizen en instellingen voor ouderen en gehandicapten juist met grote mate binnen. Leuk en zeer dankbaar werk! Vanuit hun ramen of balkons kunnen ze op gepaste afstand het grote of kleine draaiorgel tóch goed zien en horen. Voor een aangepaste, vaste lage prijs door héél Nederland!

 

Specificaties van Diverse Draaiorgels

  • Begeleiding: 1 persoon

Boeking of een optie plaatsen voor Diverse Draaiorgels?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Diverse Draaiorgels kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact