Piratenshow / Kindershow - Avonturen op Schateiland

Piratenshow / Kindershow - Avonturen op Schateiland boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Piratenshow / Kindershow - Avonturen op Schateiland.

  • 1 x 60 minuten : € 2295,00
  • Reiskosten: € 1,00 per km, vanaf Breda.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Ga mee op avontuur met de stoerste en vreemdste piraten van de zeven zeeën. De 4 Piratenkapiteins Slimme Rik, Brede Sjaak, Dolle Lotte en Blonde Annabel zijn aangespoeld op een onbewoond eiland! Al snel ontdekt Slimme Rik dat ze op een schateiland zijn...

“Avonturen op Schateiland” is een spectaculaire familieshow met de stoerste en vreemdste piraten kapiteins van de zeven zeeën. De kinderen worden omgedoopt tot piratenbemanning en beleven wilde avonturen met de onverschrokken Piraten. Daarbij wordt flink gedanst en meegedaan, want interactiviteit staat voorop bij deze show. Na het vinden van een geheimzinnige schatkaart begint het avontuur pas echt! Als de piraten de schatkist eenmaal vinden wordt hij met een daverende kanonsknal geopend en wordt de buit met de hele bemanning gedeeld!

Dit vrolijke, spannende en meeslepende avontuur vol interactie, muziek én kokosnoten duurt 1 x 60 minuten en wordt geleverd inclusief décor. Deze show is ook geschikt voor grote groepen kinderen en gezinnen.

Specificaties van Piratenshow / Kindershow - Avonturen op Schateiland

  • Decor: Groot decor
  • Geluid: Inclusief tot 300 personen
  • Licht: Kleine lichtset
  • Reiskosten: € 1,00 per km, vanaf Breda.

Boeking of een optie plaatsen voor Piratenshow / Kindershow - Avonturen op Schateiland?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Piratenshow / Kindershow - Avonturen op Schateiland kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact