2 Ladies delen uit ...

2 Ladies delen uit ... boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Mobiele Acts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van 2 Ladies delen uit ....

  • 4 x 45 min. binnen 4 uur : € 995,00
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Stel je voor: je organiseert een bruisend jaren '60 themafeest en je bent op zoek naar sprankelend entertainment om de kinderen te betoveren. Zoek niet verder, want onze charmante "Rock & Roll Ladies" staan klaar om jouw evenement tot leven te brengen! Gehuld in hun kleurrijke rock & roll outfits, zijn ze de perfecte aanvulling op jouw festiviteiten en zorgen ze voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Maak een dansje met deze toppers en ontvang een lekkere lolly

Deze getalenteerde dames zijn meer dan alleen een lust voor het oog. Naast hun opvallende verschijning delen ze met plezier heerlijke lolly's uit aan alle (kleine) gasten. Maar dat is nog niet alles! Ze nodigen iedereen uit om een dansje te wagen op de opzwepende deuntjes van de jaren '60. En het beste van alles? Voor elke enthousiaste danser hebben ze een verrukkelijke lolly als beloning in petto.

Als je verlangt naar een ander soort traktatie om uit te delen, hoef je het alleen maar aan ons te laten weten. We zijn meer dan bereid om met je samen te werken en de mogelijkheden te verkennen. Of het nu snoepjes, kleine geschenken of andere verrassingen zijn, wij passen ons graag aan aan jouw wensen.

classy dames voor jouw evenement

Dus waar wacht je nog op? Voeg een vleugje retro-glamour toe aan je jaren '60 themafeest en nodig onze "Rock & Roll Ladies" uit voor een onvergetelijke dag vol plezier en dans. Laat de kinderen genieten van hun kleurrijke lolly's terwijl ze swingen op de muziek van weleer. Neem vandaag nog contact met ons op en maak je klaar om een feest neer te zetten dat nog lang herinnerd zal worden!

Specificaties van 2 Ladies delen uit ...

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor 2 Ladies delen uit ...?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van 2 Ladies delen uit ... kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact