Piet Piraat - Kindershow

Piet Piraat - Kindershow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Piet Piraat - Kindershow.

  • 1 x 30 minuten : € 3950,00 (Live Tape optreden)
  • 1 x 90 minuten : € 2750,00 (Meet & Greet)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Piet Piraat trotseert in zijn eentje de woeste zeeën en uw podium.

Piet Piraat is een jonge, knappe piraat. Hij is de enige achterkleinzoon van Karel Karolus Piraat, zowat de meest befaamde zeerover uit de rijke geschiedenis van de piraterij. Met zijn schip schuimt Piet Piraat de grote wateren af, op zoek naar avontuur. Piets levensdoel is het vinden van de schat die zijn voorvader verborgen heeft. Alleen weet niemand waar die schat te vinden is.  Het enige wat met zekerheid te zeggen valt, is dat de schat begraven ligt op een eiland in de Oceaan, naast een grote witte rots.  Welk eiland en welke oceaan is onbekend. Om aan zijn zoektocht te beginnen, heeft Piet het piratenschip ‘De Scheve Schuit’ gebouwd en een bemanning geregeld.

Schip Ahoy! Zeemaatjes

De kapitein van de Scheve Schuit zingt zijn grootste hits "Piet Piraat-lied", "Storm op zee" en entertaint tussendoor op zijn onnavolgbare wijze uw jonge piraatjes.

Boek Piet Piraat nu ook voor een Meet & Greet!

Naast Piet Piraat zijn ook Berend Brokkenpap en Stien Struis te boeken voor een Meet & Greet. Informeer snel naar de mogelijkheden. 

 

Specificaties van Piet Piraat - Kindershow

  • Geluid: Exclusief geluid en techniek
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon

Boeking of een optie plaatsen voor Piet Piraat - Kindershow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Piet Piraat - Kindershow kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact